Tecnology information

ALBAROSA CONSULTING Shpk eshte nje kompani që operon në sektorin e teknologjisë së informacionit, duke u theksuar gjithnje e më shume ne ofrimin e shërbimeve dhe zgjidhjeve informatike te pershtatura dhe efektive, te studiuara dhe realizuara per te dhene nje pergjigje konkrete nevojave specifike te klienteve te saj.

Rreth Nesh

ALBAROSA CONSULTING Shpk eshte nje kompani që operon në sektorin e teknologjisë së informacionit, duke u theksuar gjithnje e më shume ne ofrimin e shërbimeve dhe zgjidhjeve informatike te pershtatura dhe efektive, te studiuara dhe realizuara per te dhene nje pergjigje konkrete nevojave specifike te klienteve...

Kompetenca

ALBAROSA CONSULTING Shpk punon me bashkepunetore me kompetenca te konsoliduara, te fituar gjate eksperiences se punes ne fushen e teknologjise se informacionit. Kompania ofron sherbime dhe zgjidhje si per ambjente Mainframe...

Produkte

Comm Share

Menaxhim dokumentash per studime te kontabilisteve

Lexo me shume

Dok Share

Menaxhim dokumentash per kompani (regjistri i prezencave)

Lexo me shume

Tem

Track education management

Lexo me shume

Row

Raporti në Web, një mjet raportimi i avancuar

Lexo me shume

Trajnime

ALBAROSA CONSULTING Shpk ka një strukturë arsimore, brenda qytetit të Tiranës, e projektuar me kujdes në logjistikë dhe pajisje edukative (kompjuterë personalë dhe LAN), lehtësisht e arritshme me makinë.
Brenda saj ne jemi në gjendje të ndërfaqemi jashtë me arkitekturat tradicionale...

Lexo me shume